El projecte “El batec dels rius” arranca amb força

El batec dels rius és un projecte de divulgació científica, cooperatiu i sense ànim de lucre que té per objectiu sensibilitzar a la ciutadania sobre el valor que té el règim hidrològic natural dels rius mediterranis a nivell biològic, ecològic i cultural.

El projecte està coordinat pel grup de recerca Ecologia Integrativa de les Aigües Continentals del Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB-CSIC) i compta amb la col·laboració de la Fundació CSIC.

El projecte consistirà en diverses activitats divulgatives que es duran a terme durant aquest any. Entre d’altres activitats, s’hi troben els cartells explicatius que hi haurà penjats en diferents trams dels rius Tordera, Ter i Besòs. A més, podeu trobar informació sobre la importància del batec dels nostres rius a la nostra web http://www.batecrius.com.

Ajuda’ns a difondre el batec dels nostres rius fent fotografies, vídeos o audios dels nostres rius i penjant-los amb el hashtag #BatecRius a Twitter o Instragram. La teva aportació podrà formar part del nostre projecte i ens ajudarà a il·lustrar com canvia el batec dels nostres rius al llarg de l’any.